Ika i rutan och MeMadeMay

6 maj, 2014 0 av mikael
Hej hopp! Här kommer en liten uppdatering om gårdagens MeMadeMay. Jag har fått låna en systemkamera och försöker lära mig den lite. Det går sådär… Där av att bilderna ser ut som… ja…

Igår hade jag på mig en polo/magtröja som jag sytt av ett jerseytyg. Mamma köpte tyget när hon var ung och sydde barnkläder till oss, sedan har jag rotat fram det från nån vindslåda. Materialet är verkligen superskönt! Kjolen fyndade Ellie till mig när hon var på loppis. Lyllos mig som har så fina vänner (och en så fin kjol)

Jag känner mig alltid lite som Ika i rutan när jag har den här tröjan på mig och då måste jag leka lite i mina Ika i rutan-glasögon så jag känner mig ännu mer som Ika i rutan. Ika i rutan är förövrigt så himlastormande cool och min idol. Glasögonen fick jag av en annan fin vän som vet hur mycket jag gillar Ika i rutan. Fint va?

Är ni med på MeMadeMay?

Tjoflöjt!