Lovsång till cykelbyxorna

7 maj, 2014 0 av mikael
I kväll ska det bli riktigt skönt att krypa ner i sängen känner jag. Vi har jobbat med rätt intensiva scener i dag inför slutprojektet. 
 
 
Än så länge håller jag mitt MeMadeMay, att bära minst ett hemmasytt plagg varje dag. Idag hade jag egenstickad kofta, egensydd snodd och egensydda cykelbyxor.
 
 
Alltså det här med cykelbyxor kan ju vara bästa grejen, Jag älskar att ha kjolar och klänningar och de får gärna vara kortkorta. Men jag älskar också att slå kullerbyttor brottas i gräset och stå på händer. Framför allt tycker jag inte om att känna mig begränsad eller ha på mig obekväma kläder (som t ex byxor…) cykelbyxorna löser all världens problem (nej där ljög jag, förlåt). Det är himla bra i alla fall! Särskilt när man håller på med teater och liknande. Så nu har jag lovordat dem färdigt.

Annars så håller jag på att sy nya kuddfodral till mitt rum. Det är väldigt, väldigt sällan som jag syr något som man inte kan ha på sig. Men det känns väldigt roligt faktiskt.
 
Nä, nu ska jag försöka rensa upp lite på rummet så jag kan krypa till kojs snart.
 
Tjoflöjt!