Helgmysa

28 juni, 2014 0 av mikael
Älskar helgdagar när man inte har något inplanerat och man får tid att ta det lugnt och bara göra vad man känner för. Idag är precis en sån dag. Jag har hunnit vara ute och springa och äta långfrukost med DN.

Sedan åkte jag och handlade och spontansvängde in på två loppisar. Den ena är en riktig fyndarloppis där allt ligger huller om buller och man får rota långt ner i lådorna för att hitta godbitarna. 

 

Resultatet ser ni ovan. Jag har superlänge letat efter en fin kastrull som jag kan koka menskoppen i på internatet (är inte säker på att alla skulle gilla att jag kokade den i vanliga spagettikastrullen hehe) och idag fick jag med mig denna äppelprydda kastrull hem för endast tio kronor. 

 
Resten av dagen ska jag bara sy och pyssla och kanske ta en läspaus då och då. Vad ska ni göra i helgen?

Tjoflöjt!