Om förnödenheter

28 juni, 2014 0 av mikael
Det har ett bra tag varit lite knapert i plånboken, så när jag fick lön i veckan begav jag mig ut på stan för att inhandla lite förnödenheter. 

På den lilla lokala sybutiken köpte jag svart strechtyg och bred resårspets. Eftersom jag fått flera förfrågningar om jag kan sy upp cykelbyxor  tänkte jag att; Det är klart jag kan! Så det dyker snart upp i en vindsshop nära dig! På röda korset köpte jag två dragkedjor, två par stickor, en vit krage och två fina tyger. 

Jag fyndade även lite bebiskläder där som jag tänkt klippa sönder och rita av mönstret på. I lådan för bebiskläder hittade jag också ett par shorts till mig själv som jag tänkt ha på dansen eller att sova i. Älskar små mjuka shorts, 100% bommul liksom. 

Sist men inte minst köpte jag mig en ny tandborste!

Tjoflöjt!