Sypeppen #23-Den tvådelade med minnen

23 augusti, 2014 0 av mikael
 
Till sypeppen #23 har jag sytt en sommrig dress i två delar. Kanske känner ni igen tyget? Vi använde nämligen det här tyget som bordsduk förra året. Det blev en hel del frukostar, kvällsmys och taco-lagande på den. Så nu får jag kryssa för ännu en ruta i sybingon; Sy något som påminner dig om ett fint minne du har. Check!

Först skulle det bli en klänning men så räknade jag lite fel och det blev ett korvfodral istället. Så då åkte den ner längst ner i botten på en gammal väska och fick stanna där ett bra tag. Så kom jag på en vecka innan jag skulle åka tillbaks till Göteborg att jag gett stränga förhållningsregler till mig själv att alla halvfärdiga projekt som jag tagit med mig hem skulle bli klara under sommaren, annars fick de inte komma med tillbaks till Göteborg. 

Då bestämde jag mig för att göra en A-linje kjol med tillhörande överdel. De blå knapparna är i porslin och formade som blommor. De har jag fått av min syster som köpte dem åt mig från Leeds. De gröna knapparna är målade med nagellack à la Siri som ofta gör så. Kika in på hennes blogg! Jag tyckte det blev riktigt bra, lite pilligt bara. 

Har ni några bidrag till sypeppen? Det är bara att skicka in bilder till min mail eller länka på facebook eller i kommentarsfältet.