Om en helg

25 augusti, 2014 0 av mikael
Jag tänkte att vi skulle kolla lite på vad jag haft för mig i helgen.

I fredags såg jag ut såhär med gammal blus från Urban and outfitters och egensydd kjol som man kan klicka hem här. (Just det blå tyget är just nu slut, men hojta till så försöker jag att ordna det.)

Efter middagen åkte vi in till stan för att fira att vi klarat av första veckan. Om ni tittar noga på bilden så kan ni se att även stickningen fick komma med.

 

Vi var peppade!

Under lördagen sydde jag mest hela dagen faktiskt. 
 

Idag var jag på viktig motdemonstration mot svenskarnas parti på Götplatsen. Otäckt hela saken tycker jag. Otäckt att de får stå där och hålla tal, otäckt att demonstranter bär kniv och otäckt att poliser på häst står färdiga att rida in i folkmassorna. Men fint att få överrösta deras tal med nyckelknippeskrammel och Ronja Rövardottersång. 

 
När jag kom hem var jag riktigt hungrig och slängde därför ihop en liten middag. Nu taggar jag för ny vecka!
 
Tjoflöjt!