Välkomna hit!

18 september, 2014 0 av mikael
Jag såg att Sandra skrev på sin blogg om kjolen och t-shirten som jag skickat till henne och att det är en himla massa nya besökare här idag. Jättevälkomna ska ni vara och känn er som hemma. 

Jag tänkte att jag skulle berätta lite om mig själv för er som är nya här. Jag heter ju då Fredrika och går på Wendelsbergs folkhögskola med inriktning musikdramatik. När jag inte sjunger och spexar sitter jag gärna vid min symaskin och syr så det ryker eller ligger på golvet och ritar mönster. 



Jag har en stor kärlek till svunna tider och letar ständigt fynd med spännande historier. Här på bloggen får ni alltså läsa en hel del om vintage, internatlivet och hur man syr en cirkelkjol. 

 
 

Nu är jag ju jättenyfiken vilka alla ni är. Ni får jättegärna skriva några rader om er själva, både nya och gamla läsare. Det är så mycket roligare att blogga när man vet vilka ni är som läser och får höra lite mer om er. Och om ni har några frågor till mig är det bara att fråga på!

Om ni gillar att sy och pyssla så finns det en hel del saker ni kan vara med på om ni är sugna. Ni kan läsa om hur man syr ett par cykelbyxor vara med på sypepp eller kanske vara med på en knit along. Här finns ett inlägg med roliga saker man kan pyssla med här på bloggen. 
 
Jag hoppas verkligen ni ska trivas här!

tjoflöjt!