Utmanarpeppen #24

21 september, 2014 0 av mikael
Här kommer sammanfattningen av utmanarpeppen! Vi har alltså gett oss på att sy olika saker som vi bävat lite inför. Så dumt det där egentligen, att man drar sig för att göra saker som känns svårt. För ganska ofta upptäcker en ju att det inte alls var så svårt som en först trodde. Här nedanför ser vi ju beviset på det ↓ Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar (om de har nån vill säga).

 

 
 
 

 
Om ni inte hann att va med på sypeppen så misströsta inte! Redan på tisdag dyker det upp en ny sypepp som ni kan skicka bidrag till! På torsdag kommer nästa del i knit alongen. Och om ni är sugna på att sy en A-linje klänning får ni inte missa att va med på sew alongen! 

Kan ni inte berätta vad ni planerar att sy/sticka/brodera och pyssla i höst. Det är så kul att få höra vad ni har för er. 

Massa kärlek!


Vad är sypeppen?
Sypeppens facebook-grupp
Häng med på sew along!
Häng med på knit along!