För att ni finns

22 september, 2014 0 av mikael
Jag känner just nu ett stort behov av att säga; Ni är så himla bra och fina! <3 Det är så kul att blogga när ni är så engagerade och delar med er av era ord och tankar. För att inte tala om alla sypepps-bidrag och facebook-inlägg med fina bilder och peppiga ord. 

 

I lördags morse hade jag en sån här dag ni vet när man mest bara vill ligga i sängen och ingenting känns riktigt kul. Men så masade jag mig upp till datorn och gick in på blogg.se och scrollade igenom kommentarerna ni lämnat och oj vad ni vände hela min dag. Jag fick läsa om allt från folk som bestämt sig för att damma av symaskinen, nån som skulle göra slag i saken och köpa sin första och en tredje som bestämt sig för att nu en gång för alla lära sig sy. För att inte tala om alla era fina presentationer av er själva på det här inlägget. Jag blev helt plötsligt pepp på allting och tog på mig glittriga skor och hängselklänning. 

Fortsätt att dela med er av era tankar, åsikter, hemsydda alster och idéer, för ni är så bra, fina och kloka. Varenda kommentar värmer mig och får mig att fortsätta vilja blogga och ibland till och med att masa mig ur pyjamsen. 

 
<3 <3 <3