Att traska runt i Göteborg och fynda på antikvariat.

11 oktober, 2014 0 av mikael
I morse vaknade jag till ett grått Göteborg och hoppade in i duschen. Sedan tog jag bussen in till stan och traskade till Haga och Le Petite. 

Frukostbuffé och bok. Bästa sättet att starta dagen på!

Sedan gick jag planlöst omkring, kikade in i affärer beundrade byggnader och kände mig himla nöjd med staden jag lever i. Jag hittade ett litet fint antikvariat och hittade några fina som fick följa med hem. 

Hittade även drömlampan som var för tok för dyr för att följa med hem. Hur fin? <3 
 

Jag känner att det blir extra viktigt att ta sig tiden att åka in till stan själv när en bor på internat som jag gör. En behöver ensamtiden liksom. 


Hösten! <3

Hittade denna fina!

Här är de som fick följa med från antikvariatet. Jag försöker komma in i ett läsflow igen. Jag läste hur mycket böcker som helst när jag var yngre. Jag känner att jag liksom inte hittat min genre bland vuxenböckerna än. Både Aino Trosell och Birgitta Stenberg har jag läst andra böcker av som jag tyckte jättemycket om så jag hoppas att jag ska gilla de här med. Det handlar om dig har jag ju tänk läsa också så när den så lämpligt fanns där fick även den följa med hem. 

Sist men inte minst köpte jag ny saltspray. Min gamla var nämligen slut och eftersom jag använt samma sedan tvåan på gymnasiet och tycker den är så himla bra fick jag ju lov att ge mig ut på jakt i Göteborg för att hitta den. 

 
Framåt eftermiddagen kom solen fram och jag åkte tillbaks till skolan för att kolla på tal-linjens föreställning av Robin Hood. Nu ska vi gå och köpa mat och sedan bara mysa. Vad ska ni hitta på i kväll?