Om att ta sig tiden.

30 oktober, 2014 0 av mikael
Det här lovet har jag verkligen försökt att boka in så lite som möjligt och istället bara jobba ikapp med lite saker och ta det lugnt. 

Jag har försökt ta mig lite tid till att sy, öva monologer och sång, sticka och kolla på serier och fixa med bloggen. Igår åkte jag in till stan och satt på ett fik och pillade med bloggen i nästan fem timmar. Det kändes så skönt att få jobba i fatt lite. Jag försöker att svara på så många kommentarer som möjligt men ibland räcker tiden inte riktigt till… Men ni ska veta att jag läser allt ni skriver till mig och det peppar mig så himla mycket! Fina ni ♥

Resten av lovet ska jag fortsätta att i lugn och ro jobba med det jag behöver. Så skönt att känna att en har tid till allt det en vill göra. Det hade ju inte varit fel med en veckas lov till… Tur det är så kul i skolan att det inte gör något att den sätter igång på måndag!

Något annat som jag funderar på är varför 75% av alla mina helkroppsbilder saknar fötter? Jag upptäcker det inte förrän jag sitter och redigerar. Så irriterande! 

Tjoflöjt!