Sypeppen i ny skrud.

31 oktober, 2014 0 av mikael
Hej alla fina! I Sypeppen #25 bad jag er att tycka till om sypeppen. Megasupertack för alla kloka svar, tips, förslag och peppande ord jag fick! Det är så kul när ni engagerar er, ni ger mig så mycket energi! Nu har jag äntligen hunnit sätta mig ner och sammanställa era önskemål och det här blev resultatet: 

Jag kommer att sypeppa varannan tisdag (ojämna veckor) och publicera det på bloggen. Ni kommer att i vanlig ordning att länka i detta inlägg till era bidrag, maila bilder till mig eller lägga upp bilder i facebook-gruppen. 

Varannan söndag jämna veckor kommer jag att sammanställa alla våra bidrag i ett inlägg på min blogg. I dessa inlägg kommer det nu bli tydligare vem som gjort vad, så jag kommer skriva ut namn, vad som är sytt och om skaparen till alstret har blogg klickar en på bilden för att komma till dennes blogg. 

Alla bilder som läggs upp på färdiga alster i facebook-gruppen kommer automatiskt komma med i nästa sypepp om en inte utryckligen ber om att bilden inte ska va med i sypeppen. 

Jag ska bli bättre på att slänga ut påminnelser på bloggen och i facebook-gruppen när det är dags att lämna in bidrag. Detta får ni såklart gärna hjälpa mig med, ju fler som påminner desto bättre!

 
Jag ska även göra ett mer regelbundet system med teman, men den karamellen suger jag på ett tag till. 

All denna information har jag lagt in i det stora sypeppsinlägget där det står precis vad sypeppen är och hur det går till! Tycker ni att allt är tydligt? Fortsätt gärna att fråga och tyck till om ni har idéer eller om något är otydligt. 

På söndag är det alltså sista dagen att skicka in bidrag till sypeppen #26 och på tisdag kör vi igång med sypeppen #27. Massor med sypepp och kärlek till er, ni är bäst!