Om en färdigstickad kofta, akrobatik, bloggkärlek och kamerafunderingar

5 november, 2014 0 av mikael
Vet ni vad? Den här veckan har varit så himla bra! Till att börja med måste jag berätta att vi nu ikväll blev exakt 100 medlemmar i sypepps-gruppen på facebook och 100 följare på blog-lovin. På samma kväll dessutom, hur fint är inte det? Jag hoppas verkligen att ni ska trivas här för jag är så glad att ni kikar in här ♥ 
 

En annan jag-är-så-glad-så-jag-hoppar-taket-grej är att jag ikväll stickade klart sista ärmen på min kofta till knit alongen! Jag började sticka den i februari, alltså långt innan jag kom på att göra en knit along av det, och under den senaste veckan har jag varit i världens stick-mode och kollat på massor av bra serier och stickat. 

Det känns så kul också att va tillbaks i skolan igen efter lovet. Jag hann verkligen vila och känner mig peppad på våra kommande projekt. Den här veckan jobbar vi med ett scenografi-projekt och vi har det himla kul i gruppen alltså.

Startar band och sånna saker… Och så har jag varit på akrobatikkurs idag efter skolan och sedan kollat på treornas premiär. Ni hör ju vad bra det är just nu. Pågår det nått fint i erat liv just nu? Kan ni inte berätta? 

En sista kvällsfundering nu innan jag går och lägger mig (läs: blocka koftan, kolla på serie, sticka och dricka te hehe) är att jag funderar lite på att köpa en systemkamera, det här med att fota i mobilen funkar ju inte… Har ni nå bra tips? Är helt lost där så jag skulle bli jätteglad om ni vill hjälpa mig lite med det. Hoppas ni haft en fin dag! Jag är så glad att alla ni är här, gamla som nya läsare ♥