En klassisk Warderobetour i Fredrikas garderob

7 november, 2014 0 av mikael
Här kommer ett av era önskeinlägg där ni fick sätta rubrik på ett inlägg. Alltså en klassisk warderobetour från min garderob. 
 
Jag gillar färg och form och tycker det är kul när plaggen är lite spexiga och unika. Jag försöker att sy så mycket som möjligt eller fynda i secondhandbutiker. Jag tycker det är superkul med kläder och tycker nästan alltid att det är kul att klä på mig om mornarna, det är liksom lite som att alltid klä ut sig varje dag. Eftersom jag tycker att de är så fina brukar jag ha några klänningar hängades på väggen och på garderobsdörrarna i stället för tavlor. Det är ju så bra eftersom en kan byta ut dem lite då och då när en känner för förändring och en kan använda dem både som prydnad och för praktiska bruk (Att ha på sig dem alltså) Här nedan kommer några av mina favorotplagg: 
 

Ett av mina absoluta favoritplagg är kjolen! Jag gillar när den är kort, typ tio cm ovanför knät ungefär och den får gärna vara plisserad eller A-linjeformad

Tunna blusar med kragar är också en klassiker i garderoben. 
 

Klänningar är bra för de funkar lika bra till kalas som till vardags. Jag gillar när de är luftiga och en kan röra sig fritt i dem. 

Tröjorna vill jag ska vara midjekorta. Koftor använder jag jämt! De är bäst! När det börjar bli kallt eller när en har teaterlektion är det superbra med ett par cykelbyxor under kjolen. Då kan en slå kullerbyttor och alltid va varm om baken. Så är det ju extra fint om det är en liten spetskant längst ner. 

När det kommer till accessoarer så har jag nästan jämt örhängen. De får gärna sticka ut lite så de syns. I håret brukar jag ha blommor, rosetter eller hårklämmor. Jag gillar silverfärgade armband som är lite mer diskreta och använder typ aldrig halsband. Däremot knästrumpor, helst ska de va svarta och gå över knäna. 

Ja det var lite favoriter ur min garderob, om ni vill se mer av vad jag har på mig kan ni kika i kategorin Sånt jag har på mig Vad har ni för favoritplagg?