Om helgen med höstsol och få sömntimmar.

11 november, 2014 0 av mikael
Hej alla fina! Det har varit en lite segstartad vecka denna vecka p.g.a väldigt fin och rolig helg. Det har gjort att jag ligger efter lite med att svara på kommentarer och andra bloggigheter men jag ska ta tag i det så fort jag får en liten extra-stund <3 

I fredags hade vi fest med alla på teaterlinjen på Rio- Rio här i Göteborg. Temat var ”Jaha är det fest, jag som trodde det var…”. Med tanke på att vi har en hel teatergarderob, med sminkkylar, peruker, skor och massa annat kul borde det ju inte va så svårt och komma på nått. Jag hade ingen aning om vad jag skulle va och kom på det 30 min innan det var dags att gå…. Till slut blev jag i alla fall lajvare.

På lördagen kom mina bästa från Stockholm och Avesta för att mysa lite med mig och Tojan. Vi pratade massor, åt ekologiska hamburgare och drack öl till sena natten. 

På söndagen vaknade jag upp på Tojans folkis till strålande sol och långfrukost. 

Sedan åkte vi ut till min skola så att de även skulle få kika in mitt ställe. Alltså kolla ljuset och färgerna!
 
Helgens slutdestination var Göteborgsoperan där vi skulle se Kristina från Duvemåla. Min bästa musikal och förmodligen anledningen till varför jag sitter här i mitt rum på Wendelsberg idag. Upplevelsen var storartad vill jag lova. Näsdukarna hade strykande åtgång. 
 
Så fin och bra helg men lite för lite sömn….  Men eftersom jag inte gjorde så mycket annat än att sova igår så är jag nog snart i kapp. Hade ni en fin helg?