En helg i några bilder

16 november, 2014 0 av mikael
Hej ni fina <3 Tänkte att vi skulle kolla lite på bilder från helgen.

Helgen tjuvstartades lite i torsdags kväll då skolans höstfest ägde rum. Temat var hjältar och jag var utklädd till Sailor Moon. Usla bilder, men ni fattar grejen. Vi dansade till Baltiskt live-band tills svetten bokstavligt talat rann längs hela kroppen. Fint <3

Lördag morgon åt jag lyxfrukost. Först kokade jag havremjölk till chailatten och sedan byttes mjölken ut mot menskoppen. Sydde dessutom en liten miniväska som den kan bo i mellan cyklerna (menskoppen alltså). Jag tänkte visa en liten DIY-guide till den nån dag här. 

Annars så har jag sytt en massa, städat rummet och tvättat. Fin helg. 

Så har jag börjat använda min vinterkappa som jag gillar en massa. 

Och kluddat fast fint citat på väggen som blev över efter ett litet projekt som ni snart ska få se. Hur var er helg?