En liten kvällshälsning

17 november, 2014 0 av mikael
Då var det måndag igen och vi jobbar för fullt med vår revy som vi har premiär för i januari. Jag är kostymansvarig och vi har precis börjat med att leta inspiration till ett av de stora dansnumren. Superkul! 

Här har ni några bilder på hur jag såg ut i går. Jag har på mig en av mina favoritblusar som jag köpte när jag var och hälsade på Becca i Leeds för några år sedan och en egensydd kjol.

 

Alltså det är verkligen så himla trist för bloggen med det här himla gråvädret (och för oss andra också såklart…) Det är liksom aldrig riktigt ljust så en kan ta nå bra bilder. Allting blir lite grått och suddigt som ute… Men jag ska få testa en kompis systemkamera som jag kanske ska köpa, så då kanske det blir lite bättre i alla fall…

 
Nu ska jag dricka lite te, kolla på serie och sticka lite. God natt på er finisar!