Frågor o svar

18 november, 2014 0 av mikael
Fina Sara utmanade mig med 10 frågor , som jag såklart ställer upp att svar på!

1. Hur ser det ut om du ritat ett hus på en minut?

Såhär… ↓ Alltså en minut går ganska fort. Ville bara säga det… 


 

2. Kan jag få se vad du åt till lunch i dag?

Javisst! ↓ eller nja, om jag ska vara ärlig var ju detta middagen, men det går nog bra det med..


 

3. Vad gör dig glad?

Jag blir glad av fina samtal med fina vänner, när jag har skapar-flow, av lektionerna i skolan, när en fixar sig för dans, långfrukostar och vinkvällar.

 

 
4. Vad skulle du sysselsätta dig med om du hade obegränsat med pengar?

Jag skulle starta en egen liten butik med mina egna kläder med tillhörande  café där det skulle hållas bokcirklar, danskvällar och syjuntor. Hur bra? Och så skulle jag gå en massa utbildningar och kurser. 

 
5. Vilken är din roligaste historia?
 
Oj hjälp vilken svår fråga… Eller menas det ”En rolig historia” som i typ Bellman? Sånna historier är jag verkligen urusel på… Jag är en sån som inte fattar poängen som folk måste bryta isär hela historien tills den helt är i bitar innan jag fattar och då tycker jag oftast ändå inte att det var så kul….


6. Vilket är ditt favoritplagg?
 
Den här koftan gillar jag så himla mycket. Dels för att jag verkligen gillar färgen, längden och hur den sitter men kanske framför allt för att det är något som jag har gjort själv. Något som tog sjukt lång tid och som jag ändå färdigställde. En kofta som är stickad av mjukt bommulsgarn som farmor tänkt använda på 50-talet och som är stickad av ett mönster i bräckligt papper från 40-talet. Fler bilder på koftan hittar ni här och om ni är sugna på att sticka en egen kofta kan ni kika in här. 

7. Vad önskar du dig i julklapp?
 
En lap-top. Fast det är ju inte så troligt att en får, så då önskar jag mig lite nya skivor, nån bra bok, fina knappnålar och muminmuggar. 
 

 
8. Vilka tre egenskaper är viktigast hos en vän?

Ärlighet, gosighet och skrattig. 
 
 
9. Vad gör du när ingen ser på?
 
Tar klädbilder till bloggen. Känner mig alltid lite dum när jag gör det. Ni vet; Här står jag och poserar… Jobbigt ju. 
 
10. Vilken är din (hemliga) talang?  

Jag är svinbra på att göra hive-fives! Det blir nästan alltid världens smäck och den andra får lite ont i handflatan hehe…. 

Jag utmanar: Amanda, Siri, Alicia, Maria, Matilda, Sabina, Jessica, Hanna, Josefine och Lilly 

Med frågorna:

 
1. Hur skulle din drömbostad se ut?
 
2. Vem var din största idol när du var liten?
 
3. Om du fick göra precis vad du ville i morgon, vad skulle du göra då?
 
4. Vilken är din favoritbok?

5. Vilken är din starkaste sida?

6.Vilket är ditt finaste citat?

7. Berätta om tre bra vänner du har. 

8. Hur ser din tandborse ut?

9. Vad har du alltid i kylskåpet?

10. Vilken är din favvofrisyr?

Ni andra får såklart också svara på frågorna och utmana andra bloggare att svara på era frågor. Länka gärna till erat inlägg så jag får läsa i så fall. <3