Lite frågor o svar igen

20 november, 2014 0 av mikael
Jag blev även utmanad av en av mina favvobloggare Amanda att svara på 10 frågor, så nu kör vi igen!

1. Hur dricker du ditt kaffe/te?

Kaffe dricker jag inte, tycker det smakar äckligt… Te dricker jag däremot i mängder. Då ska det helst vara lösviktste med nån rolig och god smak. Varken mjölk, honung eller socker i. Bara som det är.

 

 
2. Vilka tre ord skulle bäst beskriva din personlighet?

Envis, virrig och glad

3. När blev du rörd till tårar senast, och varför?

Förra söndagen när jag var och kollade på Kristina från Duvemåla. Alltså jag har aldrig varit en särskilt blödig person som gråter till böcker och film. Men alltså det var fatiskt en upplevelse. 
Jag minns verkligen första gången jag hörde Du måste finnas med Helen Sjöholm. Spår tretton på skiva tre. Jag vet inte hur många gånger jag med stor inlevelse har mimat till den låten och tänkt mig in i dramatiken. Jag insåg när jag satt där och för första gången såg föreställningen live att jag nästintill kan vart ända ord utantill, vet vem som sjunger vad och kan nynna med i stämmorna. Utan den musikalen hade jag kanske inte suttit på mitt rum här på Wendelsberg i kväll. Eller jo det hade jag nog, men det var typ så mina tankar gick när jag satt där och hörde introt till Duvemåla Hage och upplevde min barndoms musikalframträdande på pianopallen hemma i vardagsrummet.

 
4. Vilken är din absoluta favoritingrediens i matlagning/bakning?

Alltså ost. Till allt. Brie, gorgonzola, präst, halloumi, mozzarella, cheddar, gouda, svartgöta, västerbotten, parmesan, feta, get o.s.v. Älskar ost. 

 
5. Var är din tryggaste plats?

Hemma i soffan i vardagsrummet, i min säng eller på scenen på Bergslagsteatern hemma i Avesta. 

6. Har du någon dold talang?

Jag skulle vilja påstå att jag är väldigt bra på att laga mat på rester. Jag vet vad en kan använda den utgångna mjölken, det torra brödet och den sista oststumpen till.7. Vem var du på högstadiet?


Hon den tysta som nästan aldrig sa nått, som höll på med teater och undvek att va med på fest men som var avslappnast under de muntliga redovisningarna. 

 
8. Vem har betytt mycket för dig genom livet?

Oj! Jag har haft turen att vara omgiven av så många fina människor. Min familj, vänner, lärare, folk på bergslagsteatern och klasskompisar.

9. Är du spontan eller planerar du allt?

Jag gillar rutiner och när saker är uppstrukturerade men jag gillar inte så mycket att binda upp mig och känna mig låst… Lite motsägelsefullt kanske… 

 
10. Om du fick välja en årstid att leva i under ett helt år, vilken skulle det vara och varför?

Jag är en sån här som gillar alla årstiderna men framför allt älskar när en går in i en ny årstid. 

Jag är lite lat och fuskar lite och kör på samma personer och frågor som i förra inlägget….