Bloggtips!

23 november, 2014 0 av mikael
Alltså jag har hittat så mycket nya fina bloggar på senaste tiden och jag blir så inspirerad och glad att få följa alla dessa fantastiska kvinnors vardag, skapande och strapatser. Detta ledde till att jag kollade igenom min länklista och insåg att den är under all kritik. Så mycket fina bloggar som saknas på den. Jag brukar ju alltid göra ett litet inlägg där jag skriver några rader om bloggaren innan jag lägger till hen i länklistan och det är ju en liten fin presentation. Så nu ett tag fram över ska jag försöka fylla på listan ordentligt och introducera er för en himla massa fina bloggare. 
 

Först ut har vi fantastiska Alicia! Alltså denna peppiga, galet kreativa och talangfulla kvinna driver bloggen The shuffle of an overflowing day. På hennes blogg kan du få expertläsning om Mumindalen, Hogwarts och hur du gör ett eget litet miniatyrträd. 

Sedan har vi nyfunna Tant Bella! Här snackar vi pastelldrömmen. Hennes blogg är som att öppna godispåsen en fredagkväll och hitta alla sina favoritbitar. Superfina foton, vackra klänningar och kloka ord i en härlig kompott!

 
Sist för den här gången men absolut inte minst har vi Hanna som syr så.sjukt.fina.kläder. Blir alltid så inspirerad och förväntansfull när det plingar till i mailen och hennes sypepps-bidrag trillar in. Här har vi en som har känsla för stil! 

Bilderna har jag lånat från deras fina bloggar. In och kika nu vetja! Och glöm inte att kolla in de andra i länklistan!