Hej lilla sol, vi har längtat efter dig!

24 november, 2014 0 av mikael
Hej mina fina! Jag tänkte att vi kunde kika lite på vad som händer i livet just nu. 

Myser med finaste Matildan och ska börja steppa litegrann. Kul!

Vi har varit iväg och inhandlat tyg till ett av revyns nummer. Hur kul?!

 
 
Var på brunch i lördags

Och nu är det måndag igen och vi har börjat sy upp kostymerna till ett av numrena i revyn. Det är SÅ kul! 

I övrigt har jag börjat få jättelängt efter att flytta från internatet och kanske få en liten egen lägenhet nånstans i Göteborg. Om ni vet nån som vill hyra ut nån liten etta eller så i Göteborg får ni jättegärna hojta till. Skulle göra mig så glad! 

 

Läste i tidningen i morse att vi bara haft nio timmars sol i Göteborg under hela november. Nio! Det är inte okej. Men jag tror allt vädret fick lite dåligt samvete, för kolla vem som kom på besök på eftermiddagen! (Syftar då på solljuset alltså…) Vad ska ni ha för er ikväll?