Tjingtjing

25 november, 2014 0 av mikael
Då var det tisdag igen och jag tänkte att ni skulle få se lite gamla bilder som legat färdigredigerade ett tag.
Det är nog ingen som undgått min nya höstkärlek polotröjan! Jag har nog sytt en fyra polotröjor i höst som används flitigt. Bland annat den ovan. Den är med i min vinterplan , som det i övrigt går så där med. Polotröjan är ju klar och lika så blusen men A-linje kjolen fick hamna i tygrestlådan. Det är inte ofta jag helt ger upp ett påbörjat plagg, men där hade verkligen allt gått fel och jag fick tillslut inse att kjolen inte hade någon framtid. Vi får se om jag ger mig på att sy en ny… Jag tänkte försöka sy klart underklädes-setet den här veckan och ge mig på byxorna nästa vecka… Kappan får vi se om jag hinner med… (Om ni känner er förvirrade av allt ”vinterplans-snack” Kan ni kolla in länken på andra raden i stycket)

När jag ändå snackar lite sömnads-relaterat kan jag ju passa på att påminna om att alla bidrag till sypeppen #28 ska va inne på söndag!

 
För att återgå till vad jag har på mig så kan jag meddela att kjolen och sjalen i håret är second hand. Vad har ni för er en tisdag som denna?