Fly mörkret in i längtan om ljuset

28 november, 2014 0 av mikael
Tjihoo! Idag är det fredag och inte vilken dag som helst, för idag ska jag åka hem till finaste Dalarna, lilla röda huset, mamma, pappa, lillebror och småkusiner. Till bokhandelns bekanta hyllor, röda korsets knapplådor och Tygkällarens stuv-gömma. Hem till mjukaste soffan, varmaste kakelugnen och älvens stilla vatten. 

Kanske att jag glorifierar Avesta lite nu, men alltså, jag längtar så himla mycket! Jag har ju inte varit hemma sedan mitten på Augusti!

Dessutom känns det skönt med en liten paus från skolan, revyn och internatlivet. Nog för att det är kul, men en kan ju få lite för mycket av det goda ibland….

Inte spelar det någon roll när på dygnet en plockar fram kameran nuförtiden, korniga bilder och mörka skuggor på väggen. Hua! Tur att det snart vänder igen! Och så ska jag plocka med mig julstjärnan tillbaks nu när jag är hemma och kanske leta efter en sänghimmel… Så en står ut med mörkret. 

Till dess får en klä sig i glada färger och mönster så en piggas upp lite. Tröjan är egensydd och kjolen omsydd från loppis. Apropå sömnad tycker jag ni ska kika in på bloggen i morgon. Då dyker det nämligen upp en liten överaskning…. Ha en superfin fredagkväll! Det ska jag ha!