Saker att se fram emot

30 november, 2014 0 av mikael
Hej finaste ni! <3 I helgen har jag varit hemma och myst en massa med min familj. Dessutom har jag fått låna en kamera på prov som jag kanske ska köpa så jag har tagit en massa bilder som ni ska få se snart! 

Tre saker jag ser fram emot just nu:

1. Jag upptäckte just att fina Emily ska ha sin bloggjulkalender även i år. Woop, woop! Den senaste veckan har jag varit inne på hennes blogg nästan varenda dag och kollat efter inlägg och till slut trodde jag nästan inte det skulle bli någon 🙁 Men så när jag slog igång datorn nu på tåget såg jag att hon ska ha den även i år. Årets tema är ”Året som gått” och här kan ni läsa mer om hur en gör för att medverka. Det är superkul! Jag ser extra mycket framemot att få skriva lite mer textbaserade inlägg. Det betyder att jag kommer va med i två julkalenderar i år. För jag har ju anordnat en sykalender här på bloggen för alla sytokiga bloggläsare. Jag kanske inte kommer öppna luckor i båda kalendrarna lite beroende på hur mycket jag hinner. 

2. Att gå till skolan i morgon! Vi ska fortsätta att repetera och sy inför vår revy och det är SÅ kul att va med i en stor produktion igen! Längtar!

 

3. Julen! Att få ta tåget hem tillsammans med Tojan när vi slutat för terminen. Att träffa mina syskon och äta massa julmat. Att handla julklappar och mysa ner sig i soffan med en julklappsbok. Att fira nyår och dansa hela natten. Åhhh!