Lucka #1 En bild från en dag du aldrig kommer glömma

1 december, 2014 0 av mikael
 
Jag har bott någon vecka i mitt nya rum på mellangården som jag stått i kö i flera månader för att få. Hela hösten bodde jag i ett litet mörkt rum i en annan byggnad och kände mig ensammast i världen. I mitt nya rum finns det ett stort fönster som släpper in den ljusa januarisolen och det knackar titt som tätt på dörren från de finaste som vill komma in och dricka te. 
 
 
På kvällen bestämmer vi oss för att åka in till stan. Vi går först till vårt stammis-ställe där det hänger pretto-citat på väggen och tavlor med kända skådespelare och bilder på uppsättningar från stadsteatern. Sedan drar vi vidare till Andra lång och Le village och lyckas få ett litet rum på andra våningen med långbord och tända ljus. Vi pratar om allt som är och ska bli och tar instagrambilder framför den stora karttavlan.

När det är dags att stänga dansar vi ut i snöstormen som gjort att alla gator har täckts av virvlande snö. Vi rullar runt i snön, gör snöänglar  och har snöbollskrig. När vi kommer hem igen tränger vi ihop oss på mitt rum och sover skavfötters och jag känner mig inte längre ensam. 


Detta är en adventslucka i fantastiska Emily Dahls julkalender! Gå in och läs här hur en gör för att medverka.  Eller kika bara in på hennes fina blogg!