Lite tankar om frisyrer och bloggande

13 december, 2014 0 av mikael
Hej mina fina! Idag är det fredag och vi har haft Lucia och julspex i skolan. Sedan har jag varit hos tandläkaren och efter det fixade jag i ordning mig för utgång. (Jag satte upp håret så det såg ut som jag var kortklippt. Är ju lite sugen på att kapa av det…) Sen när det väl var dags att åka in till stan kände jag att jag var alldeles för trött så då blev det till att kolla på serie istället. 

I morgon ska jag försöka inhandla de sista julklapparna och öva på lite grejer inför sökningar och sånt. Vill även hinna sy lite… Ni glömmer väl inte att sypeppen # 29 ska sammanfattas på söndag? Har ni nå bidrag på gång?

Känner mig lite oinspirerad just nu och känner att bloggen blir lite lidande… Ni får gärna berätta vad ni vill läsa om, vad ni inte vill läsa om eller komma med ideér. Jag tycker ni är så bra på att komma med konkreta förslag på förbättringar och tankar och jag blir alltid så himla peppad av det. Ni är så bra! Om ni inte kommer på nått ni vill läsa om eller så får ni gärna bara säga hej, berätta vad ni gjort idag eller berätta nått om er själva. Är så fint att få veta lite mer om er. Hoppas ni haft en superfin fredag. Puss!