Ett litet hej!

4 januari, 2015 0 av mikael
Hej finaste! Nu är jag tillbaks på Wendelsberg igen och vi repar för fullt till årets revy. Vi går i skolan tolv timmar om dagen alla dagar i veckan fram till premiären nu. Puh! Sen kommer vi ha fem föreställningar i veckan till början på februari så vi får se hur uppdateringen på lilla bloggen blir, men då vet ni i alla fall vad jag sysslar med om det blir tyst här en stund. 
 
Här är lite bortglömda bilder som jag tog i början på november eller så. Precis intill skolan har vi en liten anlagd slottsskog med små dammar och ett springspår. Hur fint som helst! Men springspåret ska jag tala om, tar döden på en. Det går upp och ner konstant… Nästan inte ens värt den vackra vyn en får när en springer. 

 
Klänningen som jag har på bildena köpte jag  när jag hälsade på Becca i Leeds i sommras. Tycker den är så himla sommrig och fin. Påminner lite om Dorothy också vill ju aldrig är fel. Med polotröja under tycker jag en kan ha den hela året runt. Så tråkigt med kläder en bara kan använda vissa årstider… 

 
Nu ska jag springa tillbaks till scenen och dansa! På återseende!