Att vakna av känslan av ledighet.

19 januari, 2015 0 av mikael
Hej hopp! Nu är jag tillbaks igen. Intensivveckorna inför föreställningen är över, vi har haft genrep, premiär och avverkat ytterligare tre föreställningar. Bara tretton föreställningar kvar nu…. Men först ska jag vara ledig några dagar! Tjohooo!
 

Igår kväll efter föreställningen åt jag pizza och kollade på serie, sedan tog jag en dusch och hoppade i säng och somnade som en stock redan vid tio. Så sov jag tolv timmar på det och vaknade i morse med den oslagbara känslan av ledighet framför mig!

Idag har jag hunnit vara ute och sprungit, sytt klart två tröjor som jag ska ge bort och tagit på mig helt vanliga kläder. Efter att i tre veckor bott i träningskläder eller scenkläder känns det stort att få ta fram något ur den egna garderoben igen. 

Jag har dessutom börjat ta tag i årets sylöfte. Mer om det i morgondagens sypepp! Ni glömmer väl föresten inte att skicka in era sypeppsbidrag? Innan klockan 00:00 ska de vara inne!

 
Alldeles strax ska jag göra något så spännande som att åka och kolla på en lägenhet. Håll tummarna! Kan ni inte berätta något som hänt er sen sist vi hördes? 

Kram!