Sypeppen #30

20 januari, 2015 0 av mikael
Här kommer sammanfattningen av 2014 sista sypepp! Det tycker jag vi firar med en liten nyhet!

Det är nämligen så att två av bidragen den här gången kommer från peppare utan blogg men med instagram och då slog det mig. Vad himla dumt att sypeppen inte är med på instagram. Så jag sa till mig själv, nu får du hänga med i svängarna Fredrika! Sagt och gjort!

Jag tänker mig som så att en postar en bild på det en skapat och lägger ut på sin instagram sedan hänvisar en på något valfritt sett till sypeppen med t ex en länk. Sedan får en gärna använda sig av hashtagarna #sypeppen och/eller #Fredrikapåvinden så får vi massor med mumsigt att spana in på instagram också! Om det känns rörigt så kan ni läsa allt om sypeppen i det här inlägget! 

Nu till veckans sypeppare! Som vanligt klickar ni på bilderna för att komma till skaparens blogg eller instagram!


Mikaelas glitterhoddie

 
Mikaelas bomberjacka


Yrsas klänning!

 
Idas klänning

 

Helgas omsydda kjol

 
Camillas klänning

Alicias skräckbroderi

Alicias hjärtkatt

 
Matildas julklänning

Fredrikas klänning

Tycker det är så himla roligt att vi börjar bli så många nu! Det blir en så härlig blandning av tekniker, åldrar och stil. Precis som en vill att det ska vara! Nästa sammanfattning sker den 1 februari. Sy/sticka/virka så det ryker! På återseende!


Vad är sypeppen?
Sypeppens facebook-grupp