Sypeppen #31- De glittriga med spring i benen

20 januari, 2015 0 av mikael
Här kommer sypeppen #31! Jag bestämde mig för att ta tag i mitt nyårslöfte på en gång och ta tag i det här med träningskläderna…. Inte för att jag tänkt börja hetsspringa för att det är januari utan för att garderoben var i ett behov av basplagg och jag hade börjat styra mina fötter till hm och nypit i plagg som ändå inte kändes riktigt bra. Sylöften är bra mycket roligare än springlöften tycker jag. 

Först ut blev en midjekort, svart T-shirt och ett par glittriga springtights. Allt är sytt på min overlock och gick i ett nafs. 


På springtightsen har jag sytt fast en bred resår upptill. 


Jag måste erkänna att jag ibland tycker det är dötrist att sy sånna här tråkiga okreativa basplagg men ack så bra det känns när det är färdigt! Just träningskläder är så himla bra att sy själv för då får en dem att sitta precis som en vill ha dem. 

Jag gillar att ha tunna plagg så en kan ha många lager och skala av vart eftersom en blir varmare. Och så vill jag inte ha dem så bylsiga utan de ska sitta på plats. 

 
Såklart ska en kunna hoppa runt och spexa i dem också! Men det bästa av allt är ändå att de är hemsydda med kärlek. Bättre för miljön och bättre arbetsförhållanden för den som gjort dem (typ som godispauser och bra symusik).

Nu får ni skicka in en massa sypeppsbidrag till mig! Senast söndagen den 1 februari behöver bidragen va inne! Ser jättemycket framemot att få se vad ni alstrat den här månaden!

Pst…. Glöm inte att länka tillbaks till sypeppen!

Pst 2…. Ni har väl inte missat att sypeppen finns på instagram nu?


Vad är sypeppen?
Sypeppens facebook-grupp