Peppiga saker!

21 januari, 2015 0 av mikael
Hej hopp alla fina! Här kommer en liten uppdatering om sånt som händer i livet och på bloggen just nu!
 

I måndags när jag hade min rosa klänning och korta page (Känner mig lite som Anastasia som ena dagen har kort hår och nästa långt igen) var jag ju på en lägnhetsvisning om ni minns? Hur som havre…. Så fick jag och Josse den!!! Alltså lyckoruset på det! Första februari går flyttlasset!

 
Jag har även börjat planera för det kommande sy och bloggåret! Jag funderar lite på temapeppar och sew alongs bland annat. Jag planerar att ha en Sew along med tema veckade kjolar nu i vår i alla fall. Passa på att komma med tips och önskemål så ska jag försöka klämma in så mycket som möjligt. 

 

Ni har väl föresten inte missat senaste sypeppen? Så skicka in massa bidrag till mig innan den 1 februari! Nu ska jag gå ut och försöka söka lite jobb… Hua!