En just- nu- lista

23 januari, 2015 0 av mikael
Här komer en liten just- nu- lista som jag snott av Emiliy Dahl!

 

Längtar jag efter:

Att få ett sommarjobb som en känner sig megapepp att gå till!

Är jag ledsen för:

Massa tråkiga saker som pågår på skolan. Jag har ju nämt det litegrann här men jag väljer att inte skriva om det så mycket nu i stunden. Jag känner att det är viktigt att prata om det ordentlig här i skolan först och lösa upp alla knutar så gott det går. 

 

Är jag glad av:

Flytta till lägenheten med Josse!!! Alltså peppen på det!!!

Äter jag helst:

Sånna här små bebisostar ni vet. Belbel heter de typ… Min nya bästa!

 

Ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning:

Flytten… Alltså det ska bli megakul. Men alla flyttlådor…. Hur ska vi få dit allt? Vi måste fixa möbler… Har ingenstans att ha matbordet… Vart ska jag ställa mina symaskiner?! Waaa det är så spännande!!!

 

Är det finaste jag vet:

Att få vakna till solsken och känna sig megapepp på en ny dag

Ser jag ut ungefär såhär: 

Lite trött och sleten eftersom vi hade föreställning till halv elva igår…. Hårspray kvar i håret och kinkig hy efter allt fetsmink..

 

Lyssnar jag helst på:

Cd-skivor i min skivspelare. Blandar hejvilt efter humör och lyssnar på låt för låt genom hela albumet. Min favorit idag kommer nog va Veronicas album Vatten och bröd. Lyssnade jättemycket på det albumet precis den här tiden på året för tre år sedan. Så nu blir jag jättenostalgisk när jag hör det. Plus att jag tycker att albumets sinnesstämning passar perfekt för januaridagar vid symaskinen

 

Drömmer jag om:


Att få jobb på nån mysig bokhandel i sommar och höst. Att få bo i världens mysigaste lägenhet och hitta på massor med bus i Göteborg. Att sista tiden på Wendelsberg känns givande och kul. Att våren blir fin och peppig!

 

Blir jag nostalgisk av:

Att tänka på mina folkhögskoleår som snart är över och kanske framför allt på min internattid som nu går till enda.