Lite sånna frågor och svar

26 januari, 2015 0 av mikael
Just nu cirkulerar det sånna här svarpåkommentar-inlägg på många blogs. (Som jag Sandra nog är upphovskvinns till) Själv tycker jag att de inläggen är väldigt roliga att läsa och i samband med revyn i skolan har jag halkat efter med att svara på alla era fina kommentarer. Nu när jag satte mig ner för att gå igenom och svara kom jag på att några av de frågor jag fått in kan jag ju göra ett sånt litet frågeinlägg av. Hoppas ni gillar det och om ni har fler frågor så får ni ju jättegärna ställa dem med!


Var har du hittat det glittriga tyget, precis sånt jag har letat efter!!

Det superglittriga tyget är inköpt på stoff och stil här i Göteborg. Jag tycker jättemycket om det och har förutom legginsen även sytt en polotröja och ett par cykelbyxor i samma tyg. 

 

Åh attans att jag alltid läser bloggar på morgonen. Nu hann jag inte med! Har en liten gammal skåpsmat men den får hänga på nästa gång. Tror du att du skulle kunna säga till ännu lite tidigare? För oss morgonläsare 🙂 (Angående sypeppen)

 

Åh alltså det ska jag ju verkligen försöka göra! Det är ju det som är tanken att jag ska slänga ut små påminnelser både i bloggen och i facebookgruppen. Men så glömmer jag liksom själv av det…. Men jag ska försöka bättra mig! Nästa sypepp sammanfattas i alla fall den 1 februari! 🙂

 

Eheheh vet inte riktigt om man får det men jag har ett bidrag till till denna månadens sypepp.
Hoppas den också får vara med och annars så kan du väl hojta så lägger jag in den i slutet av februari istället 🙂

 

Det får den verkligen. Ju fler desto roligare är alltid mitt motto!

 

Jag ser att min andra kommentar inte kom fram, det var om att eftersom du har en syblogg kanske du kunde nämna det i ett inlägg eller så? (Angående storbränderna i södra Australien där en kunde hjälpa till att sy skyddsvantar till koalorna)

 

Hade ju tänkt länka till detta men så glömde jag helt av det i all rådande skolhets… Men nu visade det sig att koalorna inte alls ville ha några skyddsvantar. Däremot kan en gå in och skänka en slant. Gör det om du har en krona eller två över!

 

 

Jag ska framför allt använda mer av mitt hamstrade material istället för att köpa nytt, men sen ska jag bara göra vad jag har inspiration och lust till! Men jag blev sugen på det där att lära mig jersey och kunna sy lite leggings och undertröjor själv… Har du på plan något jersey-tips-inlägg måhända?

 

Såklart ska vi ha ett jersey-tips-inlägg! Saken är bara den att jag syr ju nästan alla mina jerseyplagg på overlocken och har mest tips på den och det har ju kanske inte så många nytta av. Men jag har en liten idé på hur vi ska lösa det här. Så YES, ett jersey-tips-inlägg kommer!

Det var alla frågor för den här gången! Tjing, tjing!