Ge mig era jerseytips!

30 januari, 2015 0 av mikael
Den eminenta Alicia kom med den brillianta idén att vi borde ha ett Jerseytips-inlägg vilket ju är en så himla bra idé! Att sy i jersey är busenkelt när en väl kommer igång men kan vara klurigt till en början.
 
 
Att kunna sy jerseyplagg är ju så himla praktiskt och bra. Då kan du lära dig sy dina egna basplagg och träningskläder och kan få dem precis som du vill ha dem. Slut på slit och släng!

Jag syr ju nästan alla mina jerseyplagg på min overlock så mina jerseytips på vanliga symaskiner är begränsade (inte för att mina sykunskaper på något sätt är obegränsade på overlocken haha nåja) och jag vill gärna att detta inlägg ska vända sig till så många som möjligt. 

 
Så nu mina kära läsare vänder jag mig till er! Hit me med era bästa jerseytips här i kommentarsfältet, i facebook-gruppen eller på min mail Fredrikapavinden@gmail.com. Så sammanställer jag alla supertips i ett inlägg här på bloggen. Snart kommer vi vara jerseyexperter allihopa!