Sypeppen #31

3 februari, 2015 0 av mikael
Hej alla fina sypeppare och läsare! Här kommer en liten sypeppssammanfattning och vet ni vad? Den publiceras från min nya lägenhet! Den är så fin och så fort jag kommit i ordning lite ska ni få se den såklart!
Nu under våren kommer nog sypepparna komma igång lite mer kontinuerligt igen för i helgen spelar vi våra sista föreställningar av revyn, jag kommer ha lite mer egentid eftersom jag flyttat från internatet och jag slipper sitta och leta lägenheter på blocket. Det kommer bli en fantastisk vår tror jag hörrni!
 
Om ni missade denna sypepp behöver ni inte hänga läpp! Den 15 februari kommer nästa sypepp. Så det är bara att sy på för allt vad ni är värda. 
 
Och som vanligt klickar ni på bilderna för att hitta sypepparnas inlägg! Nä nu får det vara slutpladdrat, scrolla istället ner och kolla in allt det här fantastiska! ↓

Heidis kjol

Sabinas tulpanklänning


 
 

Siris Hängselklänning med topp

 


 
Fredrikas T-shirt och tights