Sypeppen #32- De svarta tightsen och den randiga polon

10 februari, 2015 0 av mikael
Hej och hå vad mycket som händer just nu! Jag har precis avslutat våra sjutton föreställningar, flyttat alla mina grejer till nya lägenheten, städat ur gamla rummet och varit på IKEA en sväng. Men mer om allt det vid ett senare tillfälle för nu är det hög tid för en ny sypepp!

Jag fortsätter att beta av mina sylöften och syr trikå för glatta livet. Här är ett par helt vanliga svarta tights som är precis lagom tighta, höga i midjan och långa. De kostade inte många kronor att sy och tog inte många minuter heller. Slutköpt med hm-tights med andra ord. 

Polotröjan sydde jag i våras men jag tror inte den fått vara med på nån sypepp hittills så då fick den va med nu. 

 
 
Perfekta kläder att göra morgongympa i köket i! Har ni några nysydda alster till sypeppen # 32? Skicka in erat bidrag senast den 15 februari!

Föresten får ni supergärna dela med er av era jersey-tips i detta inlägg så vi alla kan bli ännu bättre på att sy i jersey och köpa ännu mindre slit och släng plagg. Skulle göra mig så glad.