Om dans, finfrukostar och vårsol

11 februari, 2015 0 av mikael
Jag tänkte att vi skulle kika lite på hur den senaste veckan såg ut för mig.

Förra onsdagen kom finaste kusinen på besök till mig efter jobbet. Vi drack te, åt oliver och pratade om livet och andra viktigheter. När klockan var på tok för mycket och hon skulle gå hem till sig beslöt vi att kvällen inte alls var slut så jag följde med hem till henne och sov över. Vi låg vakna och pratade halva natten och fortsatte att prata på morgonen vid frukostbordet.

Sedan tog jag spårvagnen till skolan. 

 
På kvällen hade vi föreställning igen och på lördagen spelade vi vår sista föreställning. 

Det firade vi såklart med skumpa och dans!

 
Och tog massor med instagrammiga bilder under discolampan.  (Dessa två bilder är från min bundsförvant Lovisas instagram, kolla in den här!)

Min första fria morgon på evigheter firade jag med lyxfrukost. 

 
Medan jag har flyttat, städat och spelat föreställningar har det hunnit bli vår. Livet är allt bra fint nu!