Bloggtips i stora lass!

13 februari, 2015 0 av mikael
Hej hopp alla fina! Har ni kikat ut genom fönstret idag? Inget att rekommendera… I alla fall om du bor i Göteborg. Fy vilket trist väder… Nåja… Det tycker jag vi väger upp med lite tips på finina bloggar. Bilderna har jag lånat från bloggarnas bloggar! 

 
Emily har världens sötaste och poseigaste tax! Hon tar megafina bilder, har superfin stil och skriver mycket om mat. Kika in! 
 
Sara lagar megagod mat (eller ja… det vet ju inte jag men den SER megagod ut…) Syr superfina kläder och inreder himla fint! Klicka in på hennes blogg här. 
 
Josefine syr drömmigaste 60-talsgarderoben. Vill härma och sy prick allt hon syr. Och så tar hon ljuva pasetlliga bilder också. Perfekta kombon! Kolla in här!

 
Sandras blogg är en riktig guldgruva för alla som gillar att skapa. Hon levererar inspiration på löpande band i sina inlägg. Klick, klick, klick!
 
Det var mina tips för denna gången! Om ni vill ha fler tips på favvobloggisar tycker jag ni ska kika i länklistan till höger →

Har ni nå roliga tips på bloggar? Eller har ni själv en fin blogg ni tycker jag ska kika in? (jante sätter kaffet i halsen) Tipsa på! Det är så roligt med lite nya bloggar! Om ni vill följa mig på bloglovin kan ni göra det här!