Om lägenheten

14 februari, 2015 0 av mikael
Jag vet att det blir en hel del ”JAG HAR EN EGEN LÄGENHET TJAT” här just nu hehe. Jag hoppas att ni står ut med det för jag är alldeles lycksalig över denna lilla plats som jag får kalla mitt hem just nu. 

Så här fint lyser solen in när vi gör pankaksfrukost. 

Jag riktigt längtar efter att vi ska komma i ordning lite mer. Just nu sover jag på soffan, har alla pryttlar och kläder i högar på golvet och steker pankakorna i vår enda kastrull. Men det funkar ganska fint det med.

 
 
Särskilt när jag får bo ihop med en av mina favvopersoner!
 

Här om dagen åkte jag och Lovisa till Ikea och köpte fina kuddar och drömde om fin-mattor. Jag måste nog erkänna att jag tycker att det är något visst med Ikea ändå. Låtsas att en bor i lägenheterna och köpa mat när en gått runt halva varuhuset…

 
Nu taggar jag tills jag ska få ett skrivbord så jag kan börja sy igen. Det kliar en hel del i fingarna ska jag säga! Ni missar väl inte att skicka in erat bidrag till sypeppen #32? Det ska va inne senast i morgon!