Lovliga dagar

15 februari, 2015 0 av mikael
 
Det är söndag kväll och sista timmen på lovet. Jag har lagt fram våriga kläder som jag ska ha på mig i skolan i morgon och förberett matlådan. Utanför det ljusslingebeklädda fönstret går spårvagnarna med jämna mellanrum och jag ska strax krypa ner i min nyinstalerade järnsäng. Så här såg mina sista lovdagar ut ↓

Lovisa kom hit och drack te med mig och vi pratade om vänskap och hade massor med tända ljus. 

En annan Lovisa kom hit för att ha finfrukost med mig och Josse. Här var det fortfarande flyttkaos och pannkakor som stektes i kastrullen. 

Jag har målat massor med lådor i våriga pastelliga färger, kånkat hit gigantiska loppisspegalar på spårvagnen och sorterart grejor.

Så blev det fredag och jag lagade risotto och kycklingpesto i två små minikastruller. Blev lite svettigt ska jag säga. Jag skulle nämligen bjuda mamma och pappa på middag som kom enda från Dalarna med skrivbord, mattor och säng lastade i bilden. 

De körde mig även till Ikea så jag kunde köpa hyllor och annat bra att ha. 

Sedan bjöd de mig tillbaks på finmiddag

I morse for de hem igen 🙁 

Så då drog jag på mig snickarbyxorna och skruvade Ivar-hyllor, tvättade och lagade mat. 

 
Så håller jag också på med en liten sy-guide som jag tänkte dela med er. Det var allt för den här veckan. Nu längtar jag till en ny vårig peppig vecka.!