Loppisfynden

19 februari, 2015 0 av mikael
Jag måste nog erkänna att några av de roligaste sakerna med att flytta är att få loppisfynda massor med praktiska saker som en faktiskt behöver. 

I Mölnlycke där jag går i skolan finns det en superbra loppis som vi inhandlat massor med bra grejer för väldigt lite kosing. Typ som grejerna ovan. 

När en fyndar så billigt har en ju faktiskt råd att köpa lite nytt som en tycker är extra fint. Skålarna tycker jag är superfina och jag ska nog köpa så jag har ett helt sett av dem nästa gång jag får studiebidrag. Efter att ha försökt göra risotto och kycklingpesto i två minikastruller köpte jag även en lite större kastrull på Ikea. Tycker att den är perfekt stor och superfin. 

På den här bilden syns den lite mer. Likaså gjutjärnspannan som mamma och pappa gav mig i inflyttningspresent. Bästa presenten <3 Lilla rosa spishinken är också loppisfynd. 

Vinglas vill en ju ha ett gäng. Gärna några som är lite fina, billiga och som det inte gör något om de går sönder i dansanta rörelser. Vi hittade inga superfina på loppisen så för att det skulle va lite kul ändå köpte vi en massa olika istället. Jag tycker att det blev väldigt fint och så kostade de mellan tre och fem kronor styck så nu kan vi krossa hur många glas vi vill utan att det gör något. 

Billiga och fina krukor att ha på köksskåpen. Få se bara hur länge växterna överlever….

 
Och så lite glasskålar att ha smycket och gottis i. Det var några av alla fynd vi gjort till nya lägenheten!