Hjärtrus och helgkompott

3 mars, 2015 0 av mikael
Jag måste bara börja med att säga TACK! Tack för alla era megafina kommentarer, delningar på facebook och delade erfarenheter av mitt inlägg Om att bli tagen på allvar. Ni är helt fantastiska hela bunten och ni ger mig så mycket pepp och inspiration. Ni är bäst! <3

Nu över till helgens bravader! I fredags hade jag på mig kortkorta rosa kjolen och vita våriga skor. En perfekt våruniform!

Efter skolan åkte jag och handlade och sedan gjorde jag egen pizza och drack rödvin. Tyvärr var jag så hungrig när det väl var klart att jag hunnit gluffsa i mig halva innan jag knäppte kort…

Jag gick och la mig ganska tidigt och låg och läste en av mina bokrea-böcker medan Hampus och Josse kollade på Pelle Svanslös. Mysighetsfaktorn på det var hög!

Lördagen startade jag med en springtur. Det var sååå länge sen nu som jag var ute och sprang så det var riktigt skönt nu faktiskt. Så är det så kul att få upptäcka kvarteren också. På springturen i lördags mötte jag både sälar och pingviner… Göteborg är spännande! Detta var jag såklart tvungen att instagramma…. Om ni vill följa mig på instagram heter jag fredrikapavinden (Diskret insmygning där hoho…)

Sedan fick jag ta en take-away- avocado på spårvagnen

Madde och Lovisa behövde nämlígen flytthjälp! Klart en ställer upp på det (Jag misstänker ju att jag kommer flytta ett par till gånger här i livet och då är det bra att ligga på plus…)

Sedan promenerade jag runt lite i Göteborg och gick på loppisar. 

Jag har läst sååå mycket sen bokrean i onsdags. Än så länge har jag läst Utan personligt ansvar och Strimmor av hopp. Båda var ena riktiga bladvändare och nu vill jag mest bara ligga och läsa hela veckan. Har ni läst nån av dem? Vad tyckte ni?

Till slut blev det i alla fall dags att lägga ifrån sig boken och svira om till fest-stassen!

Kvällen skulle nämligen bjuda på festligheter som teaterföreställning, fest i Hammarkullen och folkklubb. 

 
 En himla festlig helg med massa dans, fina samtal, fridfulla promenader och lässlukande. En perfekt helg helt enkelt!