Vårpepp

14 mars, 2015 0 av mikael
 
Hej alla fina! Tänk att våren faktiskt är här nu på riktigt! Det känns så himla härligt att ta på sig solglasögonen och vårpjuxen. 

Men jag ska säga er att jag har varit riktigt trött den här helgen. Även fast jag gått och lagt mig i jättegod tid hela veckan. Jag kanske tar igen alla timmar nu som jag inte sov i vintras…. 

Men ibland kan det nästan vara lite skönt att vara trött och bara ta det lugnt. Jag och Josse sträckkollar på Eva och Adam och äter godis. 

Men även fast huvudet känns tungt så blir det en och annan söm gjorda på mina ufon… Ni har väl inte missat sypepps-utmaningen? I morgon ska jag försöka färdigställa några fler plagg och kanske börja måla om mitt sybord. Men då måste jag ju ha lite uppehåll i sömnaden och det känns inte så frestande… jaja vi får se hur jag gör med den saken. 

De här bilderna är från förra lördagen. Det är så himla skönt att kunna ha på sig våriga kläder igen. Byxorna tror jag kommer från Weekday, linnet är väldans gammalt men hamnade i mina händer i sommras och hårbandet är second hand. 

Känner ni av nån vårtrötthet? Jag är liksom superpigg på mornarna och dagarna och helt slut på kvällarna.