Sypeppen #34 – De omsydda och färdigsydda. Del 2.

15 mars, 2015 0 av mikael
Nu har halva ufo-mars passerat. Jag fortsätter att beta av min ufo-hög som blir mindre och mindre. 

Den här veckan gjorde jag färdigt tre projekt som legat och gonat sig i ett par år. T-shirten klippte jag till förra hösten men sen blev den bara liggandes, i dessa vårpeppiga tider känner jag mig inte så sugen på att kränga på mig en murrig och brun T-shirt, den får kanske vänta på att användas till hösten helt enkelt. Toppen började jag på i våras men sen kom jag liksom av mig och så blev det inge mer med det då. Klänningen tror jag är ett loppisfynd som var lite för lång, både i själva klänningen och i ärmarna. Så det blev till att korta av. 

Det var lite trixigt eftersom jag ville behålla den vita fållningen. Men det gick bra och jag tycker den blev väldigt fin. Här finns en guide på hur en kortar av och fållar klänningar och kjolar. 

Korsetten blev jag inte jättenöjd med. Men jag ska använda den ett par gånger och se om jag ändrar min syn på den. 

Eftersom jag inte fått in så jättemånga bidrag än så väntar jag med sammanfattningen till den sista mars och så kör vi en megastor ufo-sammanfattning då. Så klart får en ha med flera bidrag och inlägg. Här kan ni se mitt första bidrag. 

Nästa vecka ska jag ta tag i ett par skidbraller från 40-talet, en skir sommardröm och ett par sportiga leggins. Vad har ni på gång i ufo-högarna?
 
Om du undrar vad ett ufo är och vad vi har för utmaning på gång kan du läsa mer om det här.