Sex tankar och funderingar

16 mars, 2015 0 av mikael
 ★ Jag längtar så himla mycket tills en kan plocka in blommor och sätta i vas. Minns liksom aldrig när det är vitsipporna brukar komma? Hur som haver kan en ju knippsa av nån liten blomma från ”inneblommorna” i väntar på de ”riktiga” blommorna. 

★ Snart kommer det upp lite nya DIY- guider som jag förberett! Är det nått särskilt inlägg ni skulle vilja se? Tips, guider eller nått annat skojsigt som ni önskar?

★ En av de bästa grejerna med att ha flyttat till lägenheten är att kunna laga ordentlig mat igen. Jag tycker att det är så himla avkopplande att laga mat, diska och plocka. I alla fall när en får göra det när en själv vill hehe. 

★ Har fått världens släng av paltkoma. Så fort jag äter nått blir jag supertrött och vill bara lägga mig och sova. Måste va den här vårtröttheten….

 

 
★ Eftersom det var internationella kvinnodagen förra söndagen så var vi såklart ute och gick i tåg och ropade ramsor och så. Jag tycker att det känns så himla fint och mäktigt att gå i demonstrationståg. Det känns så stort när en massa människor samlas och tillsammans tågar för något de tror på och kämpar för. <3
 
 
★ Jag tycker så himla mycket om min nya fina säng. Och jag tycker himla mycket om mitt överkast men… Jag tycker inte riktigt överkastet kommer till sin rätt här i mitt nya rum. Efter att jag nämnt det för mamma kom hon med förslaget att jag skulle införskaffa ett vitt virkat överkast istället. Det tror jag verkligen kommer bli superfint. Så nu letar jag med ljus och lykta efter ett nytt överkast till min säng. Om ni har nått överkast som ni tröttnat på hemma och skulle vilja sälja vidare får ni gärna hojta till!