Latdagen och fynddagen

22 mars, 2015 0 av mikael
I helgen har jag haft en riktigt lugn och fin helg.  I fredags kväll gick vi ut ett gäng och drack drinkar och pratade om slutproduktioner och annat spännande. 

På lördagen gjorde jag verkligen ingenting. Jag hade på mig pyjamasen hela dagen, såg senaste avsnittet av Girls och så håller jag på och läser Steglitsan av Donna Tarrt. Det är så skönt att ha sånna dagar då en verkligen ”planerar” in att ta det lugnt. Då behöver en inte bli stressad eller få dåligt samvete. 

I morse gick jag upp vid nio och gjorde helgfrukost. Sedan gjorde jag mig i ordning och åkte iväg på nordhemsskolans loppis. 

 

Jag hittade en massa fina och spexiga plagg. Bland annat blusen och kjolen här ↑ Flera av plaggen har jag tänkt korta av och fixa till lite. 

Sedan tog jag en massa bloggbilder, jag försöker ju bli lite bättre på det här med att fotografera, men det är himla svårt tycker jag. Jag rattar hit och dit på allt som går att skruva på och hoppas på det bästa. Det blir blandat resultat kan jag väl säga…  Och sen var det dags för middag. Jag gjorde potatis och purjolökssoppa och bröd.

 
Nu ska jag äta choklad, dricka te och läsa slutproduktionsmanus. Hoppas ni hade en fin helg!