Vårpepp och gosegrisar

25 mars, 2015 0 av mikael
Jag vårpeppar var eviga dag nu. Har på mig vitaste strumbyxorna, pastelligaste klänningarna och vårigaste dojjorna. För jag tycker faktiskt att våren känns lite närmre när jag har vårsandaler och vita strumpbyxor på mig. 

Här i en av mina pastelligaste klänningar. Direkt när jag såg den i butiken i Leeds såg jag hur jag skulle inta ett vårigt Göteborg spatserande i denna klänning. 

Dessutom matchar jag gjisen så himla bra. Gjisen fick jag av Tojan i julklapp och hen är världens mjukaste och mysigaste. Gosedjur är verkligen något som jag återupptäckt. Det är ju världens mysigaste grej ju! Jag har ett till gosedjur som jag haft enda sen jag var liten. Ett rådjur som heter Bambi och som luktar som tryggheten själv. Hade ni några gosedjur när ni var små som ni fortfarande har kvar?

 
Om ni inte hängt på Emmas våruppror än tycker ja ni ska ta och göra det. All vårpepp är bra vårpepp!