Om blommiga byxor, paljettklänning och korplycka

26 mars, 2015 0 av mikael
I söndags var jag ju på Nordhemsskolans loppis och fyndade lite. Det var galet mycket folk och galet mycket kläder. Puh! Till och med jag som brukar va ganska obrydd av mycket folk och vimmel tyckte att det var i trängsta laget. 

En fick rota sig längst ner i högarna för att försöka få fram fynden. 

Jag hittade till slut ett par godbitar som fick följa med mig hem. Kjolen och blusen som ni ser på bilden här uppe hittade jag båda där. Som den tax jag är ska båda taxifieras och anpassas lite bättre efter min kroppslängd.  

Jag hittade även ett par vitblommiga byxor. Först skrattade jag gott åt dem och sedan kände jag att; nä ett par vitblommiga byxor måste ju en ha. De är lite stora i benen så jag funderar på att klippa av dem till shorts. Men först ska jag testa ha dem som byxor, de är ju lite mer spexiga så. 

Apropå spexigt så hittade jag denna gräsligt förtjusande sak. Efter två år på Wendelsberg dras en liksom en korp mot allt som glittrar och väser; Den är min! Det är alltså en långklänning i plastigt paljettyg med en låååång slits mitt bak…. Jag kan liksom inte låta bli att älska den fastän att den är så gräslig. Jag tror jag ska ha på mig den på teaterfesten i morgon. Alla andra korpar kommer bli väldans avundsjuka tror jag minnsann. 

 
Här ser ni byxorna på och även en T-shirt som även den ska taxifieras. Förutom allt detta hittade jag även en vit A-linjeklänning och en brun sammetsaktig kavaj. Allt gick under 200 pengar och fyndartanten i mig skrockar nöjt åt fynden. Någon som är mindre nöjd är UFO-färdigställaren i mig. INTE ETT PLAGG TILL! Som tur är har vi ju UFO-temasypeppen så jag får väl lägga lite extra krut de här sista dagarna för på söndag är det sammanfattning!