Ett urval ur min garderob del 2

28 mars, 2015 0 av mikael
Den eminenta Amanda gjorde en så fin serie med inlägg där hon visade upp alla hennes klänningar. Eftersom det var en sån ypperlig idé har jag lånat den lite och visar även jag upp lite favoriter ur garderoben. 

Den här drömmiga röda köpte jag på en pop-up second hand här i Göteborg. Jag tycker det känns som den ska va med i nån sagobok från typ 40-talet eller så. 

Här har vi en riktigt oldie. Den har hängt med sen gymnasietiden och är från början inhandlad på Monki. Allt med hängslen är ju alltid bra. Dessutom har den den bästa blå färgen tycker jag. 

 

Här är min menskopps-klänning. Jag hade på mig den när jag tog bilderna till menskoppsinlägget. (Läs det här) Och allt sedan dess kopplar jag ihop den med min menskopp. De har dessutom typ samma färg vilket ju är festligt. Alla borde ha en mensfestklänning tycker jag. Här har ni min i alla fall!

Här är en av mina egensydda favoriter. Tyget köpte jag på ohlssons för några somrar sedan och resultatet blev bland annat denna. Jag tycker att färgerna och mönstret är så himla fint och passar extra bra till den här 60-taliga modellen. 

 

Här har vi mitt första bidrag till sypeppen! Pastellrosa, prickig och med handknypplad spets. Vad mer kan en begära? Den perfekta vårpeppsklänningen tycker jag.

 
Även här har vi en egensydd sak. Tyget köpte jag på en marknad i Leeds för en mycket billig peng. Än så länge har jag hunnit sy denna klänning plus ett par byxor och jag har fortfarande en hel del tyg kvar… 
 
Ja det var allt jag hade att bjuda på denna gång. Här har ni mitt förra inlägg. Skulle ni vilja se fler favoriter ur garderoben?