♥♥♥

31 mars, 2015 0 av mikael
Finaste ni! ♥ De senaste dagarna är det många nya läsare som trillat in här från olika ställen och ni är många båda gamla och nya läsare som tagit er tiden att lämna fina och peppande kommentarer till mig. Jag blir så himla glad att ni vill kika in här och läsa. För att inte tala om allt fint och peppande ni skriver till mig! Underbara ni! ♥ 
 
Jag tycker så himla mycket om er som läser och älskar att ni delar med er om era tankar, idéer och åsikter. Eftersom det var ett tag sedan som jag bad er att berätta vilka NI är så tyckte jag att det var dags igen. Jag skulle bli jätteglad om ni ville berätta lite om er. Kanske nått spännande som händer i erat liv just nu, nånting ni funderar på eller helt enkelt bara några ord om vem ni är! Jag tycker det är så fint när jag får veta lite om vilka ni är som läser! 
Om ni som är nya vill veta lite om vem jag är kan ni läsa här nedan: 
 
 
Jag heter Fredrika och är 21 höstar. Jag älskar att busa och leka och får göra det dagarna i ända på folkhögskolan som jag just nu går andra året på. Jag går en musikdramatisk linje och vi har precis börjat med vår slutproduktion. Jag ska va med i Othello och är så pepp att få veta vilken roll jag ska spela.

 

När jag inte är i skolan och apar mig sitter jag gärna och syr i hop med mina bundsförvanter Bernard, Ove och Ester. Det är alltså mina symaskiner och min provdocka. 

 

Annars så gillar jag att sätta igång nya projekt, ha näsan i en bok eller knappra ner en massa bokstäver på min dator. 

 

Här på Fredrikapåvinden samlar jag allt som jag tycker om i en salig blandning och så delar jag detta med er. Jag började blogga 2011 när jag tröttnade att sitta hemma själv på kammaren och sy i min ensamhet. Så då bestämde jag mig för att starta den här lilla bloggen. Namnet kom till av den enkla anledningen att jag då hade mitt lilla (alltså på riktigt litet, kunde inte ens stå upprätt, och då är jag en kortis) syrum på vinden. Jag startade även upp sypeppen här på bloggen som är lite som en syjunta i cyberrymden. Här kan ni läsa mer om den! 

 

Om ni har några frågor till mig är det så klart också bara att fråga på! Här kan ni följa mig på bloglovin.

Puss på er!